Friall Americké brambory do trouby kořeněné

0,75 kg
48,90 Kč 65,20 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Bramborové dílky, předsmažené, hluboce zmrazené.

Použití

V troubě: pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení dílky obraťte.

Na pánvi: malé množství dílků smažte na předehřátém oleji po dobu 6–8 minut do zlatavé barvy. Osolte.

Ve fritéze: malé množství dílků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minuty až jsou dílky zlatavé a křupavé.

Podávají se jako příloha k nejrůznějším jídlům, například k řízku, smaženému sýru, nebo samotné, povětšinou s tatarskou omáčkou nebo kečupem.

O výrobci

Společnost Friall je největším výrobcem mražených bramborových výrobků v České republice. Kromě tradičního sortimentu bramborových hranolků a amerických brambor nabízí bramborové výrobky vhodné pro přípravu v troubě nebo konvektomatu.

Skladování

Skladujte při teplotě min. -18 °C.

Výrobce

Friall, s.r.o.
Soběslavská 2098
390 02, Tábor
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 682 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Brambory
Slunečnicový olej
Modifikovaný škrob
Směs koření a sušené zeleniny
Česnek
Cibule
Rozmarýn
Petrželová nať
Paprika mletá sladká
Kvasničný extrakt
Kmín mletý
Oregano
Paprikový výtažek
Aroma paprikové
Aroma salámové
Bílkovinný hydrolyzát
E635 - Disodné ribonukleotidy
Dextróza
Dextrin
Rýžová mouka
Jedlá sůl
Xantánová guma
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota538 kJ/128 kcal
Tuky3.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.9 g
Sacharidy21.4 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny2.6 g
Sůl0.9 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.