
Friall XXL Hranolky klasické
2,5 kg- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Klasické bramborové hranolky, předsmažené, hluboce zmrazené, od českého výrobce.
Hranolky jsou malé hranoly (popřípadě i další tvary) z brambor, které jsou oblíbeným jídlem po celém světě. Připravují se pečením na plechu, což je zdravější forma přípravy tohoto pokrmu.
Použití
- Ve fritéze: Malé množství hranolků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé.
- V konvektomatu: Pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Podávají se jako příloha k nejrůznějším jídlům, například k řízku, smaženému sýru, nebo samotné, povětšinou s tatarskou omáčkou nebo kečupem.
O výrobci
Společnost Friall je největším výrobcem mražených bramborových výrobků v České republice. Nabízí sortiment bramborových hranolků, amerických brambor a bramborové výrobky vhodné pro přípravu v troubě nebo konvektomatu.
Skladování
Skladujte při teplotě min. -18 °C nebo nižší.
Výrobce
Friall, s.r.o.
Soběslavská 2098
390 02, Tábor
Česká republika