Hollandia
Hollandia Balance jogurtové smoothie banán, jablko, pomeranč
230 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jogurtové smoothie s příchutí banánu, jablka a pomeranče.
Jogurtový nápoj je vyrobený z čistě přírodních látek. Navíc obsahuje prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus, které příznivě ovlivňují střevní mikroflóru. Balance nápoj je doplněný o kombinaci čerstvého ovoce a zeleniny.
Součástí balení jogurtových nápojů je speciální dvouvrstvé víčko s názvem “comfort lid“, díky kterému si můžete nápoj vychutnat za chůze, v autě, ve vlaku nebo třeba na kole.
Použití
Před otevřením protřepat. Ideální jako lehká svačina kdykoli během dne.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko | |
Ovocná složka | 20 % |
Cukr | |
Jablka | 20 % |
Pomerančová dužina | 12 % |
Banánové pyré | 10 % |
Pomerančová šťáva | 9.3 % |
Jablečná šťáva | 8.7 % |
Stabilizátor | |
E440 - Pektiny | |
Přírodní aroma | |
Koncentrát citronové šťávy | |
Mléčná bílkovina | |
jogurtová kultura | |
Kultura Bifidobacterium BB12 | |
Lactobacillus acidophilus |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 393 kJ/93 kCal |
Tuky | 3.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 3.2 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |