

Rebarbora 1 ks řapíku
cca 130 gcca
Doručení už do 60 minut
Kategorie:
Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Přidejte se do Rohlíčku zdarma ještě dnes!
Extra slevy, doprava zdarma a další výhody pro rodiče s dětmi do 12 let.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Rebarbora má svou specifickou nakyslou a osvěžující chuť. Její konzistence je podobná jako u řapíkatého celeru.
Použití
U rebarbory se konzumují pouze řapíky listů, a to tepelně zpracované, nikdy syrové. Připravují se z ní moučníky s tvarohem, náplně do knedlíků, ovocné polévky, kompoty, zavařeniny, koláče, kde vynikne její příjemně kyselá chuť.
Při vaření se nedoporučuje používat hliníkové nádobí, jelikož hliník reaguje s obsaženou kyselinou šťavelovou a přechází do zeleniny.
Skladování
Skladování v chladničce je možné pouze krátkodobě (maximálně 1–2 týdny). Oloupanou rebarboru můžeme zamrazit.
Složení
Rebarbora |