Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Zauzený uherský salám zrající 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává uherskému salámu jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.
Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva.
Použití
Může být oblohou studených salámových mís či jako chutná svačinka s pečivem.
O výrobci
Pick je lídrem maďarského trhu s masem, který nabízí vynikající kvalitu produktů všeobecně známých a oceňovaných po celém světě. Její činnost zahrnuje celé odvětví masného průmyslu od porážky až po velkoobchodní a maloobchodní distribuci masa a masných výrobků.

Skladování
Skladujte a uchovávejte při teplotě do 20 °C, v suchém prostředí. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
PICK Szeged Szalámigyár és Húsüzem ZRt.
Szeged
Szabadkai út 18
6725 Maďarsko
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso | 80 % |
| Špek | |
| Koření | |
| Sůl | 5.5 % |
| Konzervant | |
| E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2112 kJ/510 kCal |
| Tuky | 46 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
| Sacharidy | 0.5 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 24 g |
| Sůl | 4.1 g |
| Vláknina | g |
