Naše maso Hovězí vuřt

cca 450 g
Od českého farmářePrémiová kvalita
cca 131,00 Kč 289,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Výborný hovězí vuřt prémiové kvality.

Vuřt se vyrábí z hovězího masa z čestru a plní se do hovězích střívek. Na rozdíl od špekáčku v něm není špek, ale kousky hovězího loje. Maso je ochucené solí, pepřem, česnekem, paprikou a muškátovým oříškem. Díky správnému poměru masa, sádla a koření je vuřt šťavnatý a vyniká příjemně kořeněnou chutí.

Balení obsahuje 5 kusů. 

 

Použití

Nejlépe chutná na ohni, nebo naložený jako utopenec.

Naložit si doma utopence není žádná věda, ovšem nutně potřebujeme dvě základní věci – kvalitní vuřty a poctivě kyselý lák.

Začneme nálevem. Smícháme ocet s vodou. V hrnci nasucho orestujeme koření a zalijeme lákem. Přidáme mrkev a krátce povaříme. Špekáčky naplníme feferonkou, cibulí a okurkou – do každého utopence jeden klínek od každého. Nakonec vuřt ucpeme kysaným zelím. Zalijeme horkým lákem a necháme 14 dní uležet v chladu.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.