Kewpie
Kewpie Japonská majonéza
500 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pravá japonská majonéza vyrobená z vaječných žloutků a rostlinného oleje.
Japonská majonéza Kewpie je významným prvkem v japonské kuchyni. Vyrábí se z oleje získaného ze sójových bobů a ze žloutků. Jako přirozený konzervant je do ní přidaný ocet a sůl. Má nažloutlou barvu a je charakteristický jedinečnou pikantní chutí a snadno se roztírá.
Jak se liší japonská majoéza od té "naší"?
- je krémovější,
- má kyselejší chuť,
- má hustší konzistenci.
Zpracováno v Japonsku.
Použití
V Japonsku se tato majonéza používá na placky Okonomiyaki. Výborná je také v pomazánkách, jako přísada do salátových dresingů a dokonce i v sushi.
O výrobci
Kewpie je japonská společnost, jejíž historie se začala psát před více než 100 lety. Podnik se zabývá výrobou potravinových doplňků jako je koření, majonézy, salátové dresinky a omáčky různých druhů. Mimo to se také specializuje na kojeneckou stravu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 8 °C. Po otevření spotřebujte do 4 týdnů.
Výrobce
Kewpie Corporation
1-4-13 Shibuya,
Shibuya-Ku,
Tokyo
Japonsko
Trvanlivost
Složení
Rostlinné oleje | 70 % |
Řepkový olej | |
Sójový olej | |
Pasterizovaný vaječný žloutek | 14 % |
Ocet | |
Ječmenný lepek | |
Sůl | |
Látka zvýrazňující chuť | |
E621 - L-glutaman sodný | |
Koření | |
Hořčičná mouka | |
Kořenící výtažek | |
Hořčičný olej |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2870 kJ/686 kCal |
Tuky | 74.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10.9 g |
Sacharidy | 0.6 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 2.5 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Sójové boby |
Hořčice |