
Gioiella
Gioiella Sýr stracciatella
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Stracciatella je ručně vyráběný sýr z italského mléka italskými sýraři.
Gioiella stracciatella je italský sýr, který vyniká svou krémovou konzistencí doplněnou o proužky smetanové mozzarelly. Mezi její přednosti jednoznačně patří její sladká, jemná, krémová chuť, která se výborně pojí v kombinaci s jakýmkoliv čerstvým pečivem.
Italské produkty značky Gioiella jsou vyráběny s ručně a s láskou podle tradičních rodinných receptur, které se už po staletí dědí. Při výrobě mléčných produktů je použito výhradně a 100% italské mléko, díky čemuž si vychutnáte autentickou chuť mléčné tradice Gioia del Colle.
Použití
Namažte si sýr jednoduše na čerstvě křupavý chleba nebo si ho vychutnejte s jiným kouskem pečiva.

O výrobci
Capurso Azienda Caseria je společnost s italskou základnou, jejíž působnost se v současné době blíží k jednomu století. Mlékárna vznikla na základě snu dvou bratrů, Sebastiana a Francesca Capurso, kteří se proslavili nejslavnější mozzarellou v Itálii rozváženou na kole. Nyní je společnost synonymem kvality a inovace. Portfolio zahrnuje ručně vyráběné výrobky podle tradiční receptury jako scamorza, mozzarella, uzené sýry, burratu a v neposlední řadě i plísňové sýry a sýry typu stracciatella.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 2–8 °C.
Výrobce
Capurso Azienda Casearia S.r.l.
I-70023, Il Trav. Vicinale le Strettole s.n.
Gioia del Colle
Itálie
Trvanlivost
Složení
| Pasterizované mléko | |
| Smetana ošetřena UHT | 60 % |
| Mléčné fermenty | |
| Sůl | |
| Syřidlo | |
| Regulátor kyselosti | |
| E270 - Kyselina mléčná |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1023 kJ/247 kCal |
| Tuky | 23 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g |
| Sacharidy | 2.2 g |
| z toho cukry | 1.5 g |
| Bílkoviny | 9 g |
| Sůl | 0.68 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |