Manufaktura

Manufaktura Anti-pollution & Detox Sprchový gel Louka

255 ml
269,90 Kč 1 058,43 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochranný a detoxikační extra jemný sprchový gel Louka od české značky Manufaktura.

Obsahuje unikátní přírodní anti-pollution komplex z českých a slovenských lučních bylin (sedmikráska, ostropestřec, řepík a pampeliška), jablek, broskví, ječmene a pšenice, který kůži na těle efektivně ochrání a přináší ji i báječné detoxikační účinky.

Bohatě pěnící gel je výjimečný také svou moderní mimořádně šetrnou recepturou s tenzidy na bázi cukru, kokosového a olivového oleje.

Ve složení najdete i účinný hydratační komplex pro zjemnění pokožky a proti jejímu vysoušení. Nechybí ani pečující ovesný beta-glukan, panthenol a mandlový olej pro intenzivní výživu, hebkost a zklidnění

S obsahem 98,19 % ingrediencí přírodního původu. Vhodný i pro vegany.

Naše pokožka je každý den vystavována extrémní zátěži způsobené znečištěným ovzduším, UV zářením, povětrnostní vlivy, atd. Kvůli tomu může trpět vysoušením, předčasným stárnutí, podrážděním či zvýšenou tvorbou pigmentace. Vsaďte na každodenního pomocníka, který pokožku nejen šetrně umyje, ale také ji poskytne ochranný štít bránicí před nepříznivými okolními vlivy.

Použití

Naneste přiměřené množství jemného gelu plného květin na navlhčenou pokožku. Po důkladné očistě smyjte a nechte se unášet něžnou vůní přírody.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Cocoyl/Olivoyl Hydrolyzed Oat Protein, Fructosyl Cocoate/Olivate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Pyrus Malus Juice, Prunus Persica Juice, Triticum Vulgare Seed Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Propanediol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Bellis Perennis Flower Extract, Silybum Marianum Fruit Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Taraxacum Officinale Leaf Extract, Propylene Glycol, Panthenol, Beta-Glucan (Oat), Maltodextrin (Oat), Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Bisulfite, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzophenone-4, Parfum, Caramel, CI 19140, CI 42090