Manufaktura

Manufaktura Přírodní minerální deodorant Sedmikráska

55 ml
254,90 Kč 4 634,55 Kč/l

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní minerální deodorant s kamencem a mimořádně účinným výtažkem z lišejníku zabraňuje růstu bakterií, které způsobují zápach, a účinkuje až 24 hodin.

Nebrání přirozenému procesu pocení, které je pro tělo velmi zdravé a prospěšné. Ovesný olej, výtažek ze sedmikrásky a panthenol poskytnou pokožce zklidnění a jemnou péči.

Díky lehké konzistenci se rychle vstřebává, nešpiní a jemná parfemace nepřebije vůni toaletní vody nebo parfému. Sedmikrásky použité k výrobě jsou ručně sbírány v čistém prostředí českých zahrad a luk.

Přírodní deodorant od české značky Manufaktura obsahuje 98,12 % ingrediencí přírodního původu. Je vhodný pro vegany.

Použití

Aplikujte na čistou a suchou pokožku, poťte se zdravě a zvládněte i ty nejaktivnější dny bez ztráty svěžesti. Nepoužívejte v případě podrážděné kůže. Bez obsahu lihu a chlorhydrátu hliníku.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Potassium Alum, Polyglyceryl-6 Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, C18-22 Hydroxyalkyl Hydroxypropyl Guar, Isopropyl Myristate, Glycerin, Avena Sativa (Oat Kernel) Oil, Sodium Usnate, Propylene Glycol, Bellis Perennis Flower Extract, Beta-Glucan (Oat), Maltodextrin (Oat), Panthenol, Allantoin, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin