Manufaktura

Manufaktura Anti-pollution Ochranný a regenerační krém na ruce Louka

75 ml
249,90 Kč 3 332,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochranný a regenerační krém na ruce od české značky Manufaktura s unikátním přírodním anti-pollution komplexem obsahuje výtažky z českých a slovenských lučních bylin (sedmikráska, ostropestřec, řepík a pampeliška), jablek, broskví, ječmene a pšenice, který pokožku efektivně chrání přináší jí skvělé detoxikační účinky.

Napomáhá regeneraci, hydrataci a zpomaluje stárnutí pokožky. Jedinečná kombinace bambuckého másla, mandlového, makadamiového a ovesného oleje zajistí pokožce maximální dávku hydratace.

Výživné a regenerační složení navíc doplňuje i obsah allantoinu, panthenolu, ovesného beta-glukanu a hydratačního komplexu.  

Obsahuje 98,41 % ingrediencí přírodního původu a je vhodný i pro vegany. 

Další exkluzivní obsaženou látkou je Ectoin bránící kůži před poškozením oxidačním stresem vzniklým smogem, UV zářením, výkyvy teplot, dehydratací, modrým světlem z PC a mobilů atd.

Každý den jsou ruce vystavovány mnoha nepříznivým vnějším vlivům v podobě znečištěného ovzduší, slunečního či modrého záření, častého kontaktu s vodou či střídání teplot. Kvůli tomu může docházet k jejich vysušení, předčasnému stárnutí, pnutí, podráždění či ekzémům.

Použití

Poskytněte vašim rukám ochranný štít plný přírody a dopřejte jim intenzivní regeneraci a ochranu. Používejte krém pravidelně během dne.

Přiměřené množství naneste na pokožku a jemně vmasírujte krouživými pohyby.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Pyrus Malus Juice, Prunus Persica Juice, Triticum Vulgare Seed Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Propanediol, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Panthenol, Beta-Glucan (Oat), Maltodextrin (Oat), Silybum Marianum Fruit Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Taraxacum Officinale Leaf Extract, Propylene Glycol, Bellis Perennis Flower Extract, Allantoin, Ectoin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool, Citronellol