Maso Klouda

Maso Klouda Vepřový Tomahawk steak

cca 310 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

Od českého farmářeVyzrálé maso

cca

 136,91 Kč 438,10 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Steakové maso z vyzrálé vepřové kotlety bez kosti.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: minimálně 14 dní

Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s dlouhou žeberní kostí. Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě se nechává tukové krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku. Výsledkem je šťavnatý a křehký steak.

U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z oveřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.

Použití

Maso vyndejte alespoň 30 minut před přípravou, aby se natemperovalo a rozvinula se chuť. Steak doporučujeme připravovat na rozpáleném grilu a podávat jako medium nebo dokonce medium rare.

O výrobci

Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C. 

Výrobce

Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso100 %