
Maso Klouda
Maso Klouda Vídeňské párky se sýrem
cca 230 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Párky z vepřového masa dochucené sýrem Pernštejn, díky kterému mají jemnou chuť. Jsou plněné do přírodního skopového střívka a lehce zauzené. Vídeňské párky vznikly jako obdoba tradičních frankfurtských párků. Jsou charakteristické jejich zlatavou barvou a křupnutím, poté co se do nich zakousnete.
- Masný výrobek tepelně opracovaný.
- Balení obsahuje 4 kusy nožiček párků.
- Baleno v ochranné atmosféře.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Po uvaření chutná skvěle v hot dogu nebo tradičně, s chlebem a hořčicí.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 7 °C.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 83 % |
Sýr Pernštejn | 10 % |
Mléko | |
Mléčné kultury | |
Jedlá sůl | |
Pitná voda | |
Dusitanová solící směs | |
Jedlá sůl | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
Koření | |
Cukr | |
Stabilizátory | |
E451 - Trifosforečnany | |
Antioxidant | |
Kyselina askorbová | |
Aroma | |
Přírodní skopové střívko | |
Kouř z bukového dřeva |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1030 kJ/248 kCal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.6 g |
Sacharidy | 0.8 g |
z toho cukry | 0.7 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 2.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |