Moddia

Moddia Kuchyňské utěrky 3vrstvé

4 ks
Denní kontrola cen
74,90 Kč 18,73 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

2000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Moddia bílé kuchyňské utěrky třívrstvé. Balení obsahuje 4 role, každá má návin 64 útržků. 

Prostřední vrstva je vyrobena ze 100 % z recyklovaných vláken a vnější vrstvy jsou vyrobeny ze 100 % z čisté celulózy. Utěrky splňují nároky na savost a odolnost.

Obaly jsou 100% recyklovatelné a jsou ze 30 % vyrobeny z recyklovaného plastu. Barevný potisk je bez minerálních olejů. 

O Moddia...

Nákup vysoce kvalitních produktů nemusí nutně znamenat, že vám to naruší rozpočet. Zdárným příkladem toho je právě značka Moddia. Není to jen tak ledajaká značka papírové hygieny. Její kouzlo spočívá v kombinaci skvělé ceny, kvality a udržitelnosti, kterou si prostě zamilujete.

A ještě jedna zajímavost – věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha a Fjoru jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci 

WEPA Group je evropská rodinná firma, která se specializuje na výrobu a distribuci hygienického papíru vyráběného udržitelným způsobem. V sortimentu jsou hygienické výrobky, jako je toaletní papír, papírové ručníky, kapesníky a ubrousky. Společnost je jedním ze tří největších evropských výrobců, kteří dominují trhu v oblasti výroby hygienického papíru z recyklovaných vláken a stojí také za udržitelnými a pracovními hygienickými řešeními, která se používají například ve veřejných toaletách, v průmyslu, kancelářích nebo zdravotnických zařízeních.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

WEPA Deutschland GmbH & Co. KG
Roenkhauser Straße 26,
D-59757 Arnsberg
Německo

33% waste paper 66% ECF pulp