Moddia

Moddia Toaletní papír 3vrstvý, 10 ks

260 m
Denní kontrola cen
99,90 Kč 0,38 Kč/m

Doručení už do 60 minut

10000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

RULIČKY DO RUČKY

S naším toaleťákem šetrným k přírodě si jen tak někdo nezadá. Kromě skvělého materiálu má delší návin než ostatní, takže dostanete víc papíru za míň peněz.

Moddia bílý toaletní papír třívrstvý bez parfemace. Balení obsahuje 10 rolí s celkovým návinem 260 m. 

Prostřední vrstva je vyrobena ze 100 % z recyklovaných vláken a vnější vrstvy jsou vyrobeny ze 100 % z čisté celulózy. Papír splňuje nároky na savost a odolnost.

Obaly jsou 100% recyklovatelné a jsou ze 30 % vyrobeny z recyklovaného plastu. Barevný potisk je bez minerálních olejů. 

O Moddia...

Nákup vysoce kvalitních produktů nemusí nutně znamenat, že vám to naruší rozpočet. Zdárným příkladem toho je právě značka Moddia. Není to jen tak ledajaká značka papírové hygieny. Její kouzlo spočívá v kombinaci skvělé ceny, kvality a udržitelnosti, kterou si prostě zamilujete.

A ještě jedna zajímavost – věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha a Fjoru jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci 

WEPA Group je evropská rodinná firma, která se specializuje na výrobu a distribuci hygienického papíru vyráběného udržitelným způsobem. V sortimentu jsou hygienické výrobky, jako je toaletní papír, papírové ručníky, kapesníky a ubrousky. Společnost je jedním ze tří největších evropských výrobců, kteří dominují trhu v oblasti výroby hygienického papíru z recyklovaných vláken a stojí také za udržitelnými a pracovními hygienickými řešeními, která se používají například ve veřejných toaletách, v průmyslu, kancelářích nebo zdravotnických zařízeních.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

WEPA Deutschland GmbH & Co. KG
Roenkhauser Straße 26,
D-59757 Arnsberg
Německo

33% waste paper 66% ECF pulp