Rituals

Rituals The Ritual of Ayurveda Mini vonné tyčinky

70 ml
469,90 Kč 6 712,86 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vonné tyčinky s jemnou vůní mandlového oleje a indické růže.

Tyčinky vyrobené z ratanu ponořené do přírodního esenciálního parfému nasávají vůni a rozšiřují ji po místnosti. Váš domov provoní přírodní cestou bez zapalování nejméně na 2–3 týdny.

Použití

Uspořádejte tyčinky do lahvičky naplněné parfémem. Produkt je formulován tak, že není nutné tyčinky otáčet. Chcete-li, můžete tyčinky otáčet podle potřeby, poté si umyjte ruce vodou a mýdlem.

Pozn.: Pokud tyčinky často otáčíte, je možné, že vydrží méně než 3 týdny. 

O výrobci

Společnost Rituals založil Raymond Cloosterman v roce 2000 a byla první značkou na světě, která uvedla kombinaci luxusní domácí a tělové kosmetiky. Jedná se o Nizozemskou společnost, která vyvíjí vysoce kvalitní produkty k obohacení těla i duše: luxusní produkty od kosmetiky určené pro péči o tělo a pleť, po vonné svíčky, parfémy a čaje.

Rituals se zaměřuje na zákazníky, kteří mají vysoké požadavky, pokud jde o osobní péči, a kterým navíc záleží na druhých a na životním prostředí. Není tedy překvapivé, že stejné požadavky kladou i sami na své produkty a služby. Používají přírodní přísady z obnovitelných zdrojů. Pokud příroda něco nemůže poskytnout, používají neškodlivé alternativy. Všechny Rituals produkty jsou navíc testovány předními dermatology.

Upozornění

Vysoce hořlavé. Uchovávejte daleko od zdrojů zapálení, v blízkosti produktu nekuřte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte pouze v dobře větraných prostorech. Jakékoliv množství vylité tekutiny okamžitě ukliďte. Nenechte parfém přijít do přímého kontaktu s nábytkem, kůží nebo dřevěným povrchem. 

V případě požití nevyvolávejte zvracení, ale okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc; lékaři ukažte obal nebo štítek produktu. V případě kontaktu s očima důkladně vypláchněte velkým množstvím čisté tekoucí vody a neprodleně vyhledejte pomoc odborníka. V případě kontaktu s pokožkou dotčené místo bez odkladu umyjte velkým množstvím mýdla a vody.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Rituals Cosmetics Enterprise B.V.
Keizersgracht 683
Amsterdam, 1017 DW
Nizozemsko

4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citronellol, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, Pentadecalactone, Geraniol, Geranyl Acetate, Formaldehyde Cyclodecyl Ethyl Acetal, Trans-Rose Ketone-3 (Trans-Delta-Damascone), Nerol