Rituals

Rituals The Ritual of Ayurveda Sprchová pěna

200 ml
289,90 Kč 1 449,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Rakousko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Luxusní sprchová pěna zjemňuje a hydratuje pokožku těla.

Díky obsahu starodávných ingrediencí Ayurvedy jako je mandlový olej a indická růže zároveň pokožku zklidňuje a vyhlazuje.

Dokonalá vůně je pro Rituals důležitá. Proto také při tvorbě svých jedinečných, exkluzivních a jemných vůní spolupracují jen s těmi nejlepšími tvůrci parfémů na světě. Nikdy netestují žádný ze svých produktů nebo složek na zvířatech a ani nepožadují od třetích stran, aby pro ně toto testování provedly. Všechny Rituals produkty jsou navíctestovány předními dermatology.

Použití

Naneste malé množství gelu do dlaně. Jakmile dojde ke kontaktu gelu s vodou, změní se na bohatou pěnu. Tuto pěnu rozetřete po celém těle, poté se opláchněte vlažnou vodou.

O výrobci

Společnost Rituals založil Raymond Cloosterman v roce 2000 a byla první značkou na světě, která uvedla kombinaci luxusní domácí a tělové kosmetiky. Jedná se o Nizozemskou společnost, která vyvíjí vysoce kvalitní produkty k obohacení těla i duše: luxusní produkty od kosmetiky určené pro péči o tělo a pleť, po vonné svíčky, parfémy a čaje.

Rituals se zaměřuje na zákazníky, kteří mají vysoké požadavky, pokud jde o osobní péči, a kterým navíc záleží na druhých a na životním prostředí. Není tedy překvapivé, že stejné požadavky kladou i sami na své produkty a služby. Používají přírodní přísady z obnovitelných zdrojů. Pokud příroda něco nemůže poskytnout, používají neškodlivé alternativy. Všechny Rituals produkty jsou navíc testovány předními dermatology.

Upozornění

Nádoba je pod tlakem: Při zahřívání může prasknout. Vyvarujte se stříkání do očí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Kouření zakázáno. Nepropichujte a nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 5,5% hmotnostních obsahu je hořlavých.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Rituals Cosmetics Enterprise B.V.
Keizersgracht 683
Amsterdam, 1017 DW
Nizozemsko

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Rosa Damascena Flower Oil