
Toro Hlavečník
Toro Hlavečník Ostravská klobása
cca 0,5 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ostravská klobása je tepelně opracovaný masný výrobek vyrobený z převážně libového, vepřového masa a vyvážené směsi koření.
Země původu masa: Česká republika.
Použití
Klobása doplní vaše masové prkénko, ale dopřát si ji můžete i ohřátou s chlebem a hořčicí.
O výrobci
CHOVSERVIS je česká společnost jejíž historie započala roku 1992. Podnik nabízí nejen své služby dalším chovatelům, ale zabývá se i jatečnou činností a výrobou masných specialit pod značkou TORO® Hlavečník. CHOVSERVIS garantuje svou kvalitu prostřednictvím normy HACCP, která předchází rizikům bezpečnosti potravin při výrobě.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso | 91 % |
| Pitná voda | |
| Jedlá sůl | |
| Konzervant | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Jodičnan draselný | |
| Tepelně upravená vepřová krev | |
| Bramborový škrob | |
| Směs koření | |
| Stabilizátor | |
| E451 - Trifosforečnany | |
| Antioxidant | |
| E316 - Erythorban sodný | |
| Glukóza | |
| Vepřové střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 629 kJ/151 kCal |
| Tuky | 9.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2.5 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 17 g |
| Sůl | 2 g |
| Vláknina | 0 g |