
Toro Hlavečník
Toro Hlavečník Zbojnická papriková klobása
cca 480 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 21 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mírně pikantní papriková klobása z vepřového a hovězího masa.
Masný výrobek tepelně opracovaný. Balení obsahuje 4 kusy.
Použití
Určeno ke grilování, přípravě teplých pokrmů (zelné polévky), ale i na obložené mísy za studena.
O výrobci
CHOVSERVIS je česká společnost jejíž historie započala roku 1992. Podnik nabízí nejen své služby dalším chovatelům, ale zabývá se i jatečnou činností a výrobou masných specialit pod značkou TORO® Hlavečník. CHOVSERVIS garantuje svou kvalitu prostřednictvím normy HACCP, která předchází rizikům bezpečnosti potravin při výrobě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové výsekové maso | 67 % |
Hovězí výsekové maso | 24 % |
Syrové sádlo | |
Pitná voda | 9 % |
Jedlá sůl | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
Jodičnan draselný | |
Bramborový škrob | |
Kořenící směs | |
Paprika | 1 % |
Řepkový olej | |
Stabilizátor | |
E450 - Difosforečnany | |
Barvivo | |
E160c - Paprikový extrakt, Kapsanthin, Kapsorubin | |
E120 - Kyselina karmínová, karmíny | |
Látka zvýrazňující chuť a vůni | |
E621 - L-glutaman sodný | |
Antioxidant | |
E316 - Erythorban sodný | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Aroma | |
Kouřové aroma | |
Dextróza | |
Extrakty koření | |
Vepřové střevo | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1351 kJ/327 kCal |
Tuky | 31 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 1.2 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 1.9 g |
Vláknina | 0 g |