Mliečna Farma Necpaly

Mliečna Farma Necpaly Turčiany steamed cheese threads

150 g

6 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 68.00 CZK 453.33 /kg

Delivery within 60 minutes

400+ customers buy regularly

Country: Slovak Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Tradiční, ručně tahané a nezrající sýrové nitě ze srdce Turčianské kotliny – obce Necpaly.

Mají vynikající poloměkkou konzistenci a smetanovou chuť, kterou zajišťuje tradiční zpracování plnotučného nepasterizovaného mléka. Mléko pro výrobu pochází pouze od jejich vlastních krav, pro které je krmivo vybíráno z vlastních polí, luk a pastvin. 

O Mliečné farmě Necpaly

Všechny výrobky společnosti jsou vyráběny tradičním způsobem, bez úpravy tuků v mléku jako je odebírání smetany nebo homogenizace. Pařené sýry jsou vyráběny ze syrového mléka. Přidanými surovinami je pouze jedlá sůl a syřidlo, které je potřebné pro vysrážení mléka (zhrudkovatění). Vysrážené mléčné bílkoviny jsou po odtečení umístěny do teplého skladu při teplotě okolo 20–22 °C, kde kysnou díky přirozeně se vyskytujícím mléčným bakteriím. Obsažený poměr přirozených bakterií v mléce je zároveň nositelem výsledné chuti. Výrobky jsou chuťově jedinečné a nenapodobitelné.

Použití

Sýr je vhodný na přípravu studené i teplé kuchyně, výborně se hodí na obložený talíř nebo na chlebíčky. Doporučujeme nechat sýr 15 minut před konzumací při pokojové teplotě. Výborně se hodí k červenému vínu.

O výrobci

Necpalská mliekareň, s.r.o zpracovává mléko z vlastního chovu s více než 68letou tradicí, díky čemuž znají kvalitu a původ své základní suroviny. Společnost využívá šetrný výrobní proces bez zbytečných technologických vstupů, zpracovává kvalitní mléko a má dostatek zkušeností pro výrobu kvalitních a chutných produktů. Mezi produkované výrobky patří například sýrové nitě, korbáčky, uzlíky, jogurtové nápoje nebo plnotučný kefír.

Skladování

Skladujte při teplotě 2–8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Necpalská mliekareň, s.r.o
Necpaly 226
Necpaly
Slovenská republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 6 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Syrové kravské mléko
Syřidlo
Jedlá sůl
Tuk v sušině min.35 %

Nutritional values per 100 g

Energy value1202 kJ/287 kCal
Fats22 g
including saturated fatty acids15 g
Carbohydrates2.4 g
including sugars0.3 g
Protein20 g
Salt1.8 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.