Tierra Verde

Tierra Verde Čistič lahví

1 kg
199,90 Kč 199,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vyčistí a dezinfikuje vaše lahve na vodu, smoothie nebo kojenecké lahvičky od usazenin minerálů, zbytků i zápachu, poradí si i na těžko dostupných místech.

Mnoho z nás dnes chodí po světě se svou vlastní lahví v ruce. Čistič lahví výborně odstraňuje biofilm a vápenaté usazeniny, které se tvoří uvnitř nádob na tekutiny.

Pohlcuje pachy, rozpouští tuky a má dezinfekční účinek.

K čemu se používá

  • k jednoduchému ručnímu mytí lahví od vody, šťáv/smoothies, čaje
  • na skleněné, plastové nebo nerezové nádoby a lahve
  • na dětské lahve na mléko

Použití

  • Mytí lahví na vodu: Do lahve na vodu nasypeme 1 polévkovou lžíci prášku (cca 30 g), zalijeme teplou vodou, uzavřeme a důkladně protřepeme. Poté lahev opatrně otevřeme a necháme roztok působit alespoň několik minut Při chemické reakci vzniká značný tlak a hrozí vytrysknutí tekutiny, doporučujeme lahve čistit ve dřezu, umyvadle či vaně. Po umytí nádoby vždy vypláchneme pitnou vodou.
  • Mytí lahví od ovocných šťáv/smoothies: Postupujeme stejně jako u mytí lahví na vodu. V případě zaschlých usazenin na skle použijeme co nejteplejší vodu a necháme odmočit.
  • Mytí lahví od mléka (nebo mléčného výrobku): Nejdříve vypláchneme studenou vodou, abychom odstranili zbytky bílkovin, dále postupujeme stejně jako u předchozích případů.

Na co si dát pozor

Mytí hliníkových lahví se doporučuje provádět pouze horkou vodou a gelem na nádobí. Hliník by v reakci na čisticí prášek oxidoval a šednul, stejně jako se to stává hliníkovému nádobí například v myčce.

Certifikát Eco Garantie

Eco Garantie je prestižní mezinárodní certifikát, který zaručuje, že produkty splňují přísné ekologické požadavky.

Standardy, podle kterých je značka udělována, byly vyvinuty na základě respektu ke křehké rovnováze mezi rostlinami a živočichy. Hlavní závazek tvoří trvalá udržitelnost a péče o spotřebitele. Je dbáno na čistě přírodní složení a u látek nepřírodních dochází k přísné regulaci. 

Produkty označené logem Eco Garantie nesmí obsahovat ropu a látky z ropy vyrobené (parafín, petrolej atd.), syntetická barviva a parfemacigeneticky modifikované složky a přísně je regulováno také použití stabilizátorů, emulgátorů a konzervantů nepřírodního původu. Zakázáno je také testování na zvířatech.

O výrobci

Výrobcem ekologické drogerie je česko-slovenská společnost Tierra Verde, která prací a čisticí prostředky vyvíjí tak, aby měly co nejmenší negativní dopad na životní prostředí a zároveň co nejlepší vliv na člověka, společnost a planetu. Výsledkem je 200 produktů téměř 100% rozložitelných v přírodě, jejichž prostřednictvím vám pomáhají žít ohleduplněji, šetrněji a udržitelněji. Stabilitu a účinnost aktivních složek tekutých výrobků podporuje používání revitalizované vody.

Skladování

Skladujte v suchu, při teplotě do 24°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. 

Výrobce

Tierra Verde s.r.o.
Vintrovna 453/3F
664 41 Popůvky
Česká republika

> 30 % soda bikarbona, 15 - 30 % perkarbonát sodný, < 5 % kyselina citronová