Wella Professionals

Wella Professionals Fusion Shampoo

250 ml
CZK 279.90 CZK 1,119.60 /l

Delivery within 60 minutes

300+ customers have in favorites

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Posilující šampon Fusion obnovuje narušenou strukturu vlasů a chrání je před lámáním konečků a poškozením způsobeným tepelným stylingem. Složení obohacené o lipidy a aminokyseliny proniká hluboko do vlasového vlákna, posiluje ho, obnovuje a předchází budoucímu poškození. Vaše vlasy jsou po použití pružnější, hladší a odolnější. Šampon je vhodný i pro zesvětlované a odbarvované vlasy, které budou po použití krásné jako ze salónu.

Řada Fusion od Wella Professionals představuje novou dimenzi v obnově a ošetření vlasů, která zajišťuje až o 95 % větší odolnost proti lámavosti a poškození. Řada Fusion je postavena na technologii Silksteel inspirovanou nejsilnějšími vlákny v přírodě – pavučinami. Silksteel je spojení hedvábných aminokyselin a mikronizovaných lipidů, které pronikají hluboko do kůry, obnovují vlasové vlákno a pomáhají zabránit budoucímu poškození vlasů. I ty nejpoškozenější vlasy jsou po použití vlasové péče Fusion hladké, elastické a odolné.

Použití

Naneste šampon na mokré vlasy a jemně vmasírujte do pěny, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Vyhněte se kontaktu s očima.

O výrobci

Společnost Wella byla založena v roce 1880 Franzem Stroherem, německým kadeřníkem. V současnosti je jednou z vedoucích společností v oblasti producentů kosmetiky, kdy je výrobcem značek jako jsou například Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional a Clairol. Kromě produktů pro širokou veřejnost vyrábí také produkty, které jsou hojně využívány profesionály z oblasti kosmetického průmyslu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Wella Company AG
14 rue du Quatre Septembre
75002 Paris
Francie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Laureth-2, Sodium Lauroyl Glutamate, Parfum, Sodium Benzoate, Peg-4 Distearyl Ether, Amodimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Distearyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Polyquaternium-6, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Peg-90M, Dicaprylyl Ether, Hexyl Cinnamal, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Silk Amino Acids, Sodium Citrate, Alanine, Glycine, Histidine, Silica, Calcium Carbonate.