
La Cloche à Fromage
Saint Marcellin sýr
100 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 24 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Plnotučný zrající sýr z kravského mléka pocházejícího z francouzské oblasti Isere. Sýr je ze syrového mléka, který je dodáván v keramické nádobce. Optimální doba zrání pro Saint Marcellin je 4 týdny, ale lze jej ochutnat i v méně pokročilé fázi zrání, kdy je tekutější. Má sladkou krémovou chuť a ve vůni je aromatický. Odhaluje vůně, které jsou více či méně výrazné v závislosti na jeho zrání.
Tvorba vrstvy plísně na keramické misce je normální a přispívá ke zrání sýra.
Výjimečnost sýrů La Cloche à Fromage…
Všechny sýry jsou vyráběny z přírodních surovin. Neobsahují taky žádné konzervační látky ani potravinářská barviva.
Díky různým oblastem, kde se zvířata chovají, získá mléko na různorodé a bohaté chuti. Mléko se zpracovává výhradně řemeslně. Sýry se následně nechávají zrát ve sklepích, které jim přidá na výrazném aromatu.
Použití
Tato specialita nesmí chybět na žádné oslavě. Skvěle vylepší jakékoliv slané jídlo. Můžete si jej však vychutnat i samotný.
O výrobci
Společnost Fromagerie Rene Tourrette si zakládá na tradiční a autentické výrobě všech svých sýrů. Kvalita sýrů je zaručena profesionálním přístupem, pečlivě kontrolovaným mlékem a zkušeností výrobců. Společnost se snaží zachovat přístup udržitelného rozvoje podporou spravedlivého obchodu tím, že nakupuje mléko od lokálních dodavatelů za ekonomické ceny čímž revitalizuje místní ekonomiku.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–12 °C.
Výrobce
Fromagerie Rene Tourrette
32 Rue des Tonneliers
67000 Strasbourg
Francie
Trvanlivost
Složení
Syrové kravské mléko |
Sůl |
Syřidlo |
Mléčné fermenty |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1138 kJ/275 kCal |
Tuky | 23 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 0.9 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 8 g |
Sůl | 1.66 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |