Miil

Miil Camembert

120 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 17 DNŮ

Denní kontrola cen
27,90 Kč 232,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

10000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Slovenská republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Miil Camembert je měkký, zrající, plnotučný sýr z kravského mléka s ušlechtilou bílou plísní na povrchu.

Víte, jak zaručeně poznáte tento výtečný sýr? Krémová konzistence s jemně houbovo-sýrovou vůní je jeho poznávacím znamením. A pokud byste přemýšleli, jak ho využít v kuchyni, tak věřte, že chutná vždy výborně – ať už na grilu, pánvičce, naložený nebo prostě jen tak.

Víte, co je úžasné? Náš Miil camembert obsahuje i termofilní kultury! Tyto zvláštní kultury umožňují sýru vydržet vysoké teploty. Díky tomu se stává perfektní volbou pro grilování. Stačí ho položit na grilovací mřížku a nechat ho krásně zezlátnout.

Použití

Camembert se používá jako stolní sýr a vychutnává se s krajícem chleba, ovocem, kompotem nebo vlašským ořechem. Často se používá také jako přísada při vaření, do těstovin a houbových jídel.

O Miil

Jíst dobré jídlo nemusí nutně znamenat, že vám to udělá díru do rozpočtu. Zářivým příkladem je naše rohlíkovská značka Miil, která ale není jen tak ledajakou značkou mléčných výrobků. Její kouzlo se skrývá v kombinaci skvělé ceny a chuti, kterou si jednoduše zamilujete. 

A ještě jedna zajímavost – věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha a Fjoru jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci

Tatranská mlékárna je situována v blízkosti nejvyššího pohoří na Slovensku – Vysokých Tater a její historie sahá až do roku 1979. Mlékárna vyrábí širokou škálu mléčných produktů, především sýry s bílou plísní, sýry s modrou plísní, mléka, tvarohy, dezerty, zakysané mléčné produkty a další.

Skladování

Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C. Otevřené balení ihned spotřebujte.

Upozornění

Obal produktu komunikuje „fun fact“, jehož zdrojem jsou běžně dostupné webové stránky a za jejich správnost společnost Velká Pecka s.r.o. neručí. Zákazníkovi je doručen produkt v obalu s názvem produktu a „fun fact“, které jsou uvedeny v anglickém jazyce.

Výrobce

Tatranská mliekareň a.s.
Nad traťou 26 060 01,
Kežmarok
Slovensko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 17 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pasterované mléko
Jedlá sůl
Mikrobiální syřidlo
Mlékárenské kultury
Ušlechtilá plíseň Penicillium candidum

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1245 kJ/300 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny15 g
Sacharidy1.6 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny21 g
Sůl2.2 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.