Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hovězí jerky jsou vyrobené z hovězího zadního masa, které je naložené ve směsi koření, sójové omáčce a octu. Následně se suší po dobu několika dní v sušárně.
Jerky obsahují vysoký obsah proteinu. Na 100 g hotového výrobku bylo použito 227 g hovězího masa.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Složení
Hovězí maso |
Sojová omáčka |
Pitná voda |
Fermentovaná sója a pšenice |
– lepek odstraněn během fermentace |
Jedlá sůl |
Přírodní aroma |
Cukr |
Koření |
Sušená zelenina |
Cibule |
Česnek |
Sladká paprika |
Ocet |
Ocet kvasný lihový |
Estragonové aroma |
Barvivo |
E150c - Amoniakový karamel |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1015 kJ/240 kCal |
Tuky | 4.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 0.7 g |
z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 50 g |
Sůl | 2.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |