Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

San Vincenzo

San Vincenzo Nduja di Spilinga

90 g
104,90 Kč 1 165,56 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tradiční, výrazně pikantní specialita z Kalábrie, která pochází z vesnice Spilinga. Nduja je měkká fermentovaná uzenina vyrobená z vepřového masa a vysokého podílu chilli papričky, která jí propůjčuje sytou barvu a charakteristickou pálivost.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Můžete si je vychutnat v kombinaci s čerstvým křupavým pečivem.

O výrobci 

San Vincenzo je italská společnost, která byla založena roku 1977. Specializuje se na výrobu tradičních kalabrijských uzenin, mezi které patří slavná pikantní 'nduja, klobásy, spianata a další delikatesy. Nezaměnitelnou chuť výrobkům dodává originální kalabrijská chilli paprička, místní koření a pečlivý výběr surovin – většina uzenin je vyráběna z kontrolovaného a certifikovaného kalabrijského vepřového masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–⁠⁠⁠⁠⁠⁠6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.

Výrobce

San Vincenzo
C. Da Acquaacoperta 24,
Loc. Spezzano Piccolo,
87059 Casali del Manco (CS)
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 61 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 12 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

46% vepřové sádlo, 31% vepřové maso, 12% sladké chilli, 7% pálivé chilli, jedlá sůl, extrakt z koření, kouř z bukového dřeva

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota2193 kJ/531 kCal
Tuky51.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny22.4 g
Sacharidy7.3 g
z toho cukry0.7 g
Bílkoviny9.2 g
Sůl2.98 g
Vláknina0 g