Fratelli Beretta Prosciutto Crudo

70 g
Prémiová kvalita
69,90 Kč 998,57 Kč/kg
Země původu: Itálie,

Nakupujte přímo z receptů za pár sekund

Prosciutto Crudo je druh sušené italské šunky vyrobené z vepřového masa.

Crudo se vyrábí z vepřového masa, které je nejprve několik týdnů naloženo do soli a pak se po dobu několika měsíců suší na dobře větraném místě. Získá tak na ostré intenzivní chuti i vůni.

Maso Fratelli Beretta

Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.

Použití

Vhodná do italských pokrmů, např. na pizzu či do těstovin. Může být však i oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech. Vychutnat si ho můžete ale i jen tak jako doplněk k vínu.

O výrobci

Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Salumificio Fratelli Beretta S.p.A.
Via Fratelli Bandiera 
12 - 20056 - Trezzo sull'Adda (MI)
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 111 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Jedlá sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota945 kJ/226 kcal
Tuky13 g
z toho nasycené mastné kyseliny4.6 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny27 g
Sůl5.3 g
Vláknina g