Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 80 ml suchého cideru Tátův sad
  • 40 ml Becherovky nefiltrované nebo Originál
  • 30 ml perlivé vody
  • Jablko nakrájené na plátky
  • 60 g cukru na přípravu cukrového sirupu
  • Led
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

POSTUP NA CUKROVÝ SIRUP

  • 1Cukr zalijte 40 ml horké vody, zamíchejte a nechte vychladnout.

POSTUP NA DRINK

  • 1Do sklenice dejte 5 kostek ledu, přidejte Becherovku a cukrový sirup. Společně promíchejte.
  • 2Sklenici doplňte ledem po okraj a zalijte ciderem a sodou.
  • 3Servírujte ozdobené na plátky nakrájeným jablkem.
Bar, který neexistuje

Brněnská parta barmanů, která v centru moravské metropole provozuje stylový bar newyorského střihu. Právě tam připravují ty nejlepší koktejly široko daleko a na stejném místě vznikly i tyhle letní drinky, namíchané speciálně pro Rohlík.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

80 ml suchého cideru Tátův sad

Cider Tátův sad suchý bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

40 ml Becherovky nefiltrované nebo Originál

Becherovka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

30 ml perlivé vody

 

Jablko nakrájené na plátky

 

60 g cukru na přípravu cukrového sirupu

 

Led