Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 80 ml suchého cideru Tátův sad
- 40 ml Becherovky nefiltrované nebo Originál
- 30 ml perlivé vody
- Jablko nakrájené na plátky
- 60 g cukru na přípravu cukrového sirupu
- Led
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP NA CUKROVÝ SIRUP
- 1Cukr zalijte 40 ml horké vody, zamíchejte a nechte vychladnout.
POSTUP NA DRINK
- 1Do sklenice dejte 5 kostek ledu, přidejte Becherovku a cukrový sirup. Společně promíchejte.
- 2Sklenici doplňte ledem po okraj a zalijte ciderem a sodou.
- 3Servírujte ozdobené na plátky nakrájeným jablkem.

Bar, který neexistuje
Brněnská parta barmanů, která v centru moravské metropole provozuje stylový bar newyorského střihu. Právě tam připravují ty nejlepší koktejly široko daleko a na stejném místě vznikly i tyhle letní drinky, namíchané speciálně pro Rohlík.