Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 125 ml Prosecca
- 4-5 velmi zralých jahod
- 2 špetky cukru (možno vynechat)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V mixéru rozmixujte dohladka jahody se špetkou cukru.
- 2Směs nalijte do shakeru s ledem a poté nalijte prosecco. Lžicí jemně promíchejte a přelijte do sklenice.
Tip
Obě složky (jahodovou směs a prosecco) smíchejte vždy těsně před podáváním.

MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.