Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 lžíce majonézy
  • 2 lžíce tučnějšího bílého jogurtu
  • 2 lžíce sladkého kečupu
  • Čerstvě mletý pepř
  • Sůl
  • 2 lžíce nakládaného kimchi
  • Avokádo ready-to-eat
  • Microgreens k servírování
  • Případně čerstvé bylinky (koriandr, máta nebo bazalka)
  • Kaviár na ozdobu (možno vynechat)
  • Citron
  • 8 zmrzlinových kornoutů nebo focaccia nebo salát little gem k servírování
  • 200 g vařených vyloupaných krevet

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Potravinářská fólie

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Pokud máte velké krevety, překrájejte je. Omáčku umíchejte z majonézy, jogurtu, kečupu, pepře, soli a kimchi, které nasekejte na co nejmenší kousíčky.
  • 2
    Přidejte krevety a oloupejte avodádo. To nakrájejte na stejně velké kousky, jako jsou krevety. Osolte ho a lehce okyselte citronovou šťávou. Můžete dochutit také čerstvými bylinkami podle chuti.
  • 3
    Vše opatrně promíchejte a přikryjte potravinovou folií. Nechte v lednici odpočívat minimálně hodinu, ale klidně i den. Servírujte buď ve zmrzlinových kornoutkách, nebo v lodičkách z listů salátu, ve skleničce nebo na bruschette z focaccii. Každopádně ideálně s troškou kaviáru na vrchu pro zvláštní příležitosti.
MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE