• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
10 KUSŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g hladké mouky
  • 250 ml vlažné vody
  • 80 ml oleje
  • 2 lžičky soli
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 lžíce čerstvé pažitky
  • Půl droždí (21 gramů)
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 mozzarelly
  • 1 vejce
  • Něco na posypání (mák, kmín, seznam)

SUROVINY K TIPU

  • Žervé
  • Paštika

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Smíchejte mouku, vodu, olej, droždí, sůl, mozzarelly, slaninu, majoránku, česnek, pažitku a ručně zpracujte nebo dejte do robota.
  • 2Těsto rozdělte na 10 částí.
  • 3Každou část vytvarujte v ruce do bulky.
  • 4Bulky vyskládejte do pekáče.
  • 5Rozmíchejte si jedno vajíčko s troškou soli.
  • 6Bulky pomažte vajíčkem a posypte mákem nebo něčím, co máte rádi.
  • 7Pečte v troubě cca 25 minut na 180° C.
Tip
Slané bulky se hodí k jakékoliv pomazánce, žervé nebo paštice.
Vendy u trouby
Vendula Doudová je mladá autorka, která na svém instagramu @vendyutrouby sdílí svou velkou vášeň – pečení. Kromě skvělých receptů vás ale naučí i různé triky a tipy, jak se otáčet v kuchyni.

SUROVINY

SUROVINY K TIPU