Přeskočit navigaci

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g edamame, blanšírované
  • 1 střední mrkev
  • 100 g červeného zelí
  • ½ okurky
  • 2 lžíce pražených arašídů
  • hrst čerstvého koriandru

SUROVINY NA DRESINK

  •  2 lžíce arašídového másla
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce limetkové šťávy
  • 1 lžička medu (nebo agávového sirupu)
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce vody

POSTUP

  • 1
    Mrkev nakrájejte na tenké nudličky, červené zelí nasekejte a okurku nakrájejte na tenké plátky.
  • 2
    V misce metličkou smíchejte  arašídové máslo, sojovou omáčku,  limetkovou šťávu,  med,  sezamový olej  a vodu, dokud nevznikne hladký dresink.
  • 3
    V hluboké míse promíchejte edamame, mrkev, zelí a okurku. Zalijte dresinkem a dobře promíchejte. Nakonec posypte nahrubo nasekanými arašídy a koriandrem a podávejte.

SUROVINY

SUROVINY NA DRESINK