Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 150 g edamame, blanšírované
- 1 střední mrkev
- 100 g červeného zelí
- ½ okurky
- 2 lžíce pražených arašídů
- hrst čerstvého koriandru
SUROVINY NA DRESINK
- 2 lžíce arašídového másla
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce limetkové šťávy
- 1 lžička medu (nebo agávového sirupu)
- 1 lžíce sezamového oleje
- 2 lžíce vody
POSTUP
- 1Mrkev nakrájejte na tenké nudličky, červené zelí nasekejte a okurku nakrájejte na tenké plátky.
- 2V misce metličkou smíchejte arašídové máslo, sojovou omáčku, limetkovou šťávu, med, sezamový olej a vodu, dokud nevznikne hladký dresink.
- 3V hluboké míse promíchejte edamame, mrkev, zelí a okurku. Zalijte dresinkem a dobře promíchejte. Nakonec posypte nahrubo nasekanými arašídy a koriandrem a podávejte.
