Rohlik.cz

Popis produktu

Vinný kámen je přirozenou součástí vína. Jeho použití způsobí přirozené nakypření těsta bez použití fosfátů.

Kypřicí prášek s vinným kamenem rozmícháme v mouce a přidáme do těsta jako běžný kypřicí prášek do pečiva.

Bábovka Těsto: 350 g polohrubé mouky, 1 Kypřicí prášek s vinným kamenem Dr. Oetker, 240 g cukru, 1 Vanilínový cukr Dr. Oetker, 2 vejce, 250 ml mléka, 125 ml oleje. Mouku smícháme s kypřicím práškem s vinným kamenem. Přidáme cukr, vanilínový cukr, vejce, mléko a olej. Vše metličkou důkladně vymícháme dohladka. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku. Pečeme v předehřáté el.troubě při 160 °C asi 45 minut.

Skladujte v suchu.

Složení

Složení: kypřící látky (hydrogenvinan draselný (50 %), hydrogenuhličitan sodný), kukuřičný škrob

Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 937 kJ/240 kcal
Tuky 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 64,0 g
z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sůl 15,62 g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×