
Dr.Oetker
Dr.Oetker Holandské kakao
100 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Obsahuje 10 % kakaového másla.
Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty.
Použití
Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Na vnitřní straně obalu navíc naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.
O výrobci
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Dr.Oetker s.r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Složení
| Holandské kakao |
| Regulátor kyselosti |
| E501 - Uhličitany draselné |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1194 kJ/288 kCal |
| Tuky | 10 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 6.4 g |
| Sacharidy | 10 g |
| z toho cukry | 0.7 g |
| Bílkoviny | 23 g |
| Sůl | 0.08 g |
| Vláknina | g |
Alergeny
| Může obsahovat stopy: |
| Sójové boby |
| Mléko |