Kup 2 -14 %

Amylon

Amylon BIO Kypřící prášek do perníku bez lepku

18 g
BIO
17,20 Kč od 2 ks
19,90 Kč 1 105,56 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kypřící prášek do perníku z  BIO surovin, bez lepku a bez fosfátů. Obohaceno hřebíčkem, anýzem, skořicí a kardamomem, vše v BIO kvalitě. Hlavní kypřicí složkou je vinný kámen, přírodní minerál vznikající vysrážením ve vinných sudech.

Použití

Kypřicí prášek je vhodný pro perníky, vykrajované perníčky, do muffinů, domácí perníkové granoly, stejně tak i do palačinek.

Doporučené dávkování (na 0,5 kg mouky):

  • těsta třená – celý sáček,
  • těsta křehká – 2/3 obsahu sáčku,
  • těsta knedlíková – 1/3 obsahu sáčku.

O výrobci

Česká značka Amylon ze srdce Vysočiny, která vznikla už v roce 1912,  se za více než 110 let své existence rozvinula z tradiční značky  v úspěšnou moderní značku, která naslouchá svým zákazníkům a kombinuje staročeské a poctivé postupy našich prarodičů s inovativním respektem k novým potřebám ve stravování, stále však s upřímnou úctou k zákazníkům i přírodě.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 721 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Bio kukuřičný škrob
Kypřicí látky
E336 - Vinany draselné
E500 - Uhličitany sodné
Bio perníkové koření
Skořice Cassia bio
Bio hřebíček
Bio anýz
Bio kardamon
Bio koriandr

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1048 kJ/247 kCal
Tuky1.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy55 g
z toho cukry6.2 g
Bílkoviny1.3 g
Sůl15.4 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.