Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Dr.Oetker Želatina v plátcích 6 ks 10g

Dr.Oetker Želatina v plátcích 6 ks

Dr.Oetker Želatina v plátcích 6 ks

10g
29,90 Kč (2 990,00 Kč/kg)
Popis produktu

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu!

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Návod na použití: 1. Příprava krémů (smetanových, jogurtových, tvarohových apod.), náplní, dezertů z ovocné šťávy a vaječné tlačenky z želatiny. Do menšího hrnce dáme 4–5 polévkové lžíce vody, přidáme plátky želatiny a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 polévkové lžíce krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku a metličkou nebo vařečkou zamícháme. Vmícháme zpět do krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku. Dále zpracujeme podle receptu. 2.Příprava rosolů a aspiků Plátky želatiny zalijeme 0,5 l studené vody nebo nálevu a necháme asi 10 min. nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Želatinu necháme mírně vychladnout a ještě vlažnou ji použijeme podle receptu. Tip: K přípravě slaných pokrmů můžeme k rozpuštění želatiny použít nálev z 0,5 l vody, velké cibule, bobkového listu, celého nového koření a pepře – necháme přejít varem. Dochutíme octem, solí, cukrem a použijeme k rozpuštění želatiny.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika

Návod na použití:

1. Příprava krémů (smetanových, jogurtových, tvarohových apod.), náplní, dezertů z ovocné šťávy a vaječné tlačenky z želatiny. Do menšího hrnce dáme 4–5 polévkových lžic vody přidáme plátky želatiny a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 polévkové lžíce krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku a metličkou nebo vařečkou zamícháme. Vmícháme zpět do krému / ovocné šťávy / směsi na tlačenku. Dále zpracujeme podle konkrétního receptu.

2. Příprava rosolů a aspiků Plátky želatiny zalijeme 0,5 l studené vody nebo nálevu a necháme asi 10 min. nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Želatinu necháme mírně vychladnout a ještě vlažnou ji použijeme podle konkrétního receptu.

Tip: K přípravě slaných pokrmů můžeme k rozpuštění želatiny použít nálev z 0,5 l vody, velké cibule, bobkového listu, celého nového koření a pepře – necháme přejít varem. Dochutíme octem, solí, cukrem a použijeme k rozpuštění želatiny.

Skladujte v suchu.

Složení

Složení: Jedlá želatina vepřového původu

Alergeny: Neuvádí se

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

Čas doručení si zvolíte až v objednávce OK