Kukuřice předvařená 2ks, balení
350 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Předvařená kukuřice – polotovar k rychlému vaření. Kukuřice je výjimečně sladká zelenina se zrnky žluto-zlaté barvy.
Balení může obsahovat dva nebo tři kusy.
Vizuá bude doručen dle aktuální skladové zásoby.
Použití
Kukuřičné klasy jsou ideální pro grilování, na pánvi, na grilu nebo jednoduše ohřáté v mikrovlnné troubě. Stačí trocha olivového oleje a soli, másla nebo oblíbené omáčky.
Tip! Připravte si s námi kukuřice na medu.
Předvařené kukuřičné klasy povaříme, necháme trochu vychladnout a nakrájíme na kolečka cca 2 cm široká. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kolečka kukuřice, která jsme osolili, a opékáme dozlatova ze všech stran. Do medu přidáme stroužek česneku utřený se solí a přilijeme ke kukuřici. Med necháme rozpustit a zkaramelizovat a do úplného změknutí zrnek promícháváme a slabě podléváme lžícemi vývaru. Hotovou medovou kukuřici podáváme jako přílohu k opékanému či grilovanému masu.
Přejeme dobrou chuť.
O výrobci
G´s Marketing Central Europe s.r.o. je českým pěstitelem a producentem salátů a zeleniny z vlastní produkce farem situovaných v oblasti Polabí ve středočeském kraji. Zároveň se zabývá obchodem komodit vypěstovaných v rámci G´s holding Group ve Španělsku, Polsku a Velké Británii. Jejich snahou je klást důraz na ochranu životního prostředí. Díky moderním technologiím zpracování a komplexnosti užití zpracovávají suroviny takřka beze zbytků, a zbylý materiál se snaží využívat například pro hnojení nebo pro zalévání.
Skladování
Uchovávejte při pokojové teplotě, po otevření spotřebujte.
Výrobce
G´s Marketing Central Europe s.r.o.
105, 289 22 Ostrá
Lysá nad labem
Česká republika
Složení
Kukuřice cukrová |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 456 kJ/109 kCal |
Tuky | 2.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.7 g |
Sacharidy | 15 g |
z toho cukry | 7 g |
Bílkoviny | 3.2 g |
Sůl | g |
Vláknina | g |