Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Haricot fazolky jsou nezralé lusky, dlouhé cca 8 cm. Jsou tenké a mají velmi jemnou, nasládlou a příjemnou chuť, která lehce připomíná hrášek, ale je zemitější.
Použití
Nejjemnější zelené fazolky lze konzumovat syrové, v salátech v kombinaci s vařenými vejci, dušené, vařené, smažené, pečené nebo je lze použít jako přísadu do polévek. Mladé fazolky změknou ve vroucí slané vodě velmi rychle, ale lze je upravit jen v páře. Také jsou výborné horké posypané strouhaným sýrem a zakápnuté olivovým olejem a troškou citrónové šťávy.
Skladování
Čerstvé fazolky uchovávejte v chladu a spotřebujte je co nejdříve. Pro delší uchování fazolek je ideální mražení.
Složení
Haricot fazolky |