- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nekysané, sterilované, jemně krouhané zelí ve sladkokyselém kořeněném nálevu se sladidlem. Připravené k servírování.
Použití
Připraveno k servírování, ideální jako příloha.
Tip! Připravte si s námi bílé zelí se slaninou.
Zelí vložíme do hrnce včetně nálevu, přidáme lžíci kmínu a vodu, tak aby bylo zelí zakryté. Osolíme a dáme vařit. Na pánvi rozehřejeme tuk, přisypeme na kostičky nakrájenou slaninu (cca 120 g na kg zelí), cibuli a osmahneme. Zaprášíme moukou, promícháme a přidáme k téměř měkkému zelí a ještě chvilku vaříme. Nakonec přidáme podle chuti cukr a ocet.
Přejeme dobrou chuť.
O výrobci
V ČR má firma Efko několik úrodných zemědělských oblastí, kde roste zelenina pro jejich výrobu, zpracovává především prvotřídní tuzemské plodiny. Není divu, že trpělivě budované vztahy s dodavateli a zákazníky, důraz na kvalitu a nejmodernější technologie dělají z efka největšího výrobce moravských okurek. Ale efko nejsou jen okurky!
Potravinářský koncern efko zaměřuje na zpracování a úpravu sedmdesáti druhů ovoce a zeleniny v objemu více než 85 000 tun suroviny ročně, a je tak velmi důležitým výrobcem nakládané zeleniny v Evropě.
Skladování
Chraňte před přímým slunečním světlem. Skladujte při 0–30 °C. Po otevření uchovávejte při 4–8 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
efko Frischfrucht und Delikatessen GmbH
Hinzenbach 38
4070 Eferding
Rakousko