Madeta
Madeta Jihočeská zakysaná smetana 15% bezlaktózová
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jihočeská zakysaná smetana bez laktózy s obsahem tuku 15 %.
Smetana je charakteristická svou jemnou, nakyslou chutí a krémovou konzistencí, která drží. Od klasické zakysané smetany se liší pouze obsahem laktózy, která je zde obsažena v zanedbatelném množství. Proto si ji mohou dopřát i ti, kteří mají intoleranci na laktózu. Je všestranným pomocníkem v kuchyni, a to jak na přípravu sladkých dezertů, tak zjemnění polévek nebo omáček.
Obsah laktózy <0,01 g/100 g.
Použití
Hodí se do teplé i studené kuchyně.
O výrobci
Madeta, česká mlékárenská společnost, která byla založena roku 1902 v Táboře. Firma vyrábí a prodává produkty pod stejnojmennou značkou jako je název celého podniku. Madeta nabízí široký sortiment, který zahrnuje mléčné výrobky jako jogurty, smetany a mléka, másla a tuky nebo různé druhy sýrů.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření obalu spotřebujte nejdéle do 3 dnů.
Výrobce
Madeta a.s.
Rudolfovská 246/83
370 50 České Budějovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Smetana | |
Smetanová kultura | |
Enzym laktáza | |
Tuk min. | 15 % |
Bez laktózy (<0,01g/100g) |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 667 kJ/161 kCal |
Tuky | 15 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 3.2 g |
z toho cukry | 3.8 g |
Bílkoviny | 3.4 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |