
Madeta
Madeta Jihočeský tvaroh polotučný bez laktózy
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Polotučný, jihočeský tvaroh s nízkým obsahem laktózy, v kelímku.
Tvaroh je charakteristický svou hladkou, krémovou konzistencí. Díky speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování, a tím je struktura tvarohu jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem.
Obsah laktózy <0,01 g/100 g.

Použití
Nejlépe chutná s celozrnným pečivem. Hodí se i jako základ do pomazánek nebo jako přísada do zeleninových salátů.
O výrobci
Madeta, česká mlékárenská společnost, která byla založena roku 1902 v Táboře. Firma vyrábí a prodává produkty pod stejnojmennou značkou jako je název celého podniku. Madeta nabízí široký sortiment, který zahrnuje mléčné výrobky jako jogurty, smetany a mléka, másla a tuky nebo různé druhy sýrů.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Madeta a.s.
Rudolfovská 246/83
370 50 České Budějovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Mléko |
| Smetana |
| Mlékařské kultury |
| Enzym laktáza |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 397 kJ/95 kCal |
| Tuky | 4.4 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2.9 g |
| Sacharidy | 3.6 g |
| z toho cukry | 3.6 g |
| Bílkoviny | 10.2 g |
| Sůl | 0.09 g |
| Vláknina | 0 g |