

Hollandia
Hollandia Krémový jogurt jahoda bez laktózy
180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Extra slevy, doprava zdarma a další výhody pro rodiče s dětmi do 12 let.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Krémový jogurt s příchutí jahod vhodný i pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy.
Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
Obsah laktózy <0,01 g/100 g.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.
Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko | |
Ovocná složka | 18 % |
Jahody | 50 % |
Stabilizátor | |
E440 - Pektiny | |
Koncentrát citronové šťávy | |
Koncentrát šťávy z červené řepy | |
Přírodní aroma | |
Mléčná bílkovina | |
Enzym laktáza | |
Jogurtová kultura | |
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 356 kJ/85 kCal |
Tuky | 3.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 10 g |
Bílkoviny | 3.3 g |
Sůl | 0.2 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |