Hollandia Krémový jogurt jahoda bez laktózy

180 g
14,90 Kč 82,78 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Krémový jogurt s příchutí jahod bez obsahu laktózy.

Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.

O výrobci

Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.

Výsledek obrázku pro hollandia logo

Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Výrobce

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 9 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mléko
Ovocná složka18 %
Jahody50 %
Stabilizátor
E440 - Pektiny
Koncentrát citronové šťávy
Koncentrát šťávy z červené řepy
Přírodní aroma
Mléčná bílkovina
Enzym laktáza
Jogurtová kultura
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota356 kJ/85 kcal
Tuky3.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny2 g
Sacharidy11 g
z toho cukry10 g
Bílkoviny3.3 g
Sůl0.2 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.