
Halibut grónský filet bez kůže
cca 200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Pokud vám něco nebude vyhovovat, vrátíme vám peníze bez jakýchkoli otázek.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemně aromatické maso halibuta se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, ale vyšším obsahem tuku. Baleno v ochranné atmosféře.
Halibut grónský, zvaný také platýs černý, patří k nejchutnějším a nejvýživnějším mořským rybám. Žije v severních částech Tichého a Atlantického oceánu.
Jedná se o rozmrazený výrobek.
Použití
Hodí se na všechny způsoby úpravy. Výborně chutná dušený nebo vařený v páře. Neměl by se příliš kořenit, aby nezaniklo jeho příjemné aroma.
Stejně jako u ostatních ryb i u Halibuta grónského vynikne jeho chuť na másle, proto doporučujeme následující recept:
Rybu osolíme, opepříme a okmínujeme. Na pánvi si rozehřejeme máslo a přidáme také olej. Na dobře rozehřáté pánvi smažíme halibuta do zlatova. Pokud jsou filety příliš vysoké, necháme je 5 minut dodělat, v předem dobře rozehřáté troubě. Podáváme se zeleninovým salátem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť!
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladování: skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Halibut grónský (Reinhardtius hippoglossoides) |
Alergeny
Ryby |