
Môssieur Polette
Môssieur Polette Savojská sušená klobása
200 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sušená klobása vyrobená přímo v Savojsku podle tradičního receptu. Vybrané koření a poctivé sušení pomáhají rozvinout chutě.
Môssieur Polette je příběhem tradičního zpracování masa. Francouzská společnost vznikla z řeznictví založeného roku 1925. Postupem času se firma rozrůstala a dnes vyrábí tradiční speciality z oblasti Auvergne, Savojska a Lyonu. V roce 2008 se firma stala součástí skupiny Bell France.
Použití
Klobásy jsou často součástí obložených mís. Skvělé jsou s čerstvým pečivem a sklenkou dobrého vína.
O výrobci
Společnost Bell má základy v 19. století, kdy Samuell Bell otevřel své první řeznictví ve Švýcarsku. Dnes je firma největším zpracovatelem masa ve Švýcarsku a jedním z nějvětších v Evropě. Společnost je ztělesněním kvality a tradice. V současnosti své produkty dodává do 27 zemí Evropy. Do portfolia firmy patří značky Bell, Sanchez Alcaraz, Môssieur Polette nebo Abraham.
Skladování
Skladujte mezi 0–8 °C a spotřebujte okamžitě po otevření.
Výrobce
BELL France
450 rue de la mairie,
01960 Saint-André-sur-Vieux-Jonc
Francie
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Sůl |
Laktóza |
Dextróza |
Česnek |
Pepř |
Muškátový oříšek |
Konzervant |
E252 - Dusičnan draselný |
Přírodní obal |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1697 kJ/409 kCal |
Tuky | 33 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 27 g |
Sůl | 4.5 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Skořápkové plody |