Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Raclette výkroj
120 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Swiss Raclette je tradiční švýcarský horský sýr z kravského mléka.
Sýr je známý svou plnou, vyzrálou a lehce pikantní chutí. Nejlépe si ho vychutnáte teplý, krémový a voňavý, ve společnosti vaší rodiny, přátel, či kýmkoliv, s kým vám je dobře u zimního krbu, ve kterém praská veselý oheň. Minimální doba zrání 90 dní.
Zpracováno a baleno v České republice.
Použití
Raclette se výborně hodí do jakékoliv teplé kuchyně – rozpečený, zapečený, krémový…to mu sluší nejvíc!
Vyzkoušejte třeba tento jednoduchý recept!
Do zapékací mističky připravte rozpůlenou předvařenou bramboru, naplňte ji nastrouhaným sýrem Raclette, na plátky nakrájenými houbami, a dejte na 15 minut zapéct. Dobrota!
O výrobci
Švýcarská rodinná mlékárna Lustenberger se věnuje umění výroby švýcarských sýrů již přes 150 let. Sýry nechává zrát tradičních způsobem ve sklepích u švýcarského jezera Hünenberg. Za své alpské speciality pravidelně vyhrává medaile na těch nejprestižnějších sýrových soutěžích po celém světě.
Skladování
Skladujte při teplotě 2–7 °C.
Výrobce
Lustenberger & Dürst SA
PO Box 365
CH-6330 Cham
Švýcarsko
Kam s obalem?
Trvanlivost
pasterované kravské mléko, jedlá sůl, sýrařské kultury, mikrobiální syřidlo
Sušina min. 54 %. Obsah tuku v sušině min. 45 %.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1490 kJ/356 kCal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 26 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |