Entremont Raclette plátky

400 g
179,90 Kč 449,75 Kč/kg
Země původu: Francie,

Popis produktu

Polotvrdý sýr vhodný k rozpečení, plátkový. Případný tmavý potisk na boku plátků sýru je tvořen z mléčné bílkoviny (kaseinu) a přírodního barviva a je zdravotně nezávadný!

Tradičním pokrmem, tentokrát původem ze švýcarského kantonu Wallis, je Raclette. Tímto slovem se často nesprávně označuje i sýr, který se na přípravu pokrmu používá, jeho správný název ale je "fromage à raclette". Příprava Raclette je poměrně jednoduchá a spočívá v tom, že se sýr při kontaktu s přirozeným nebo elektrickým zdrojem tepla rozpouští a i s kůrkou se speciální špachtlí nebo nožem seškrabává ("râcler") a servíruje na brambory, obvykle vařené ve slupce, a kombinuje s dalšími, např. zeleninovými přílohami (cibulka, okurky, papričky, sladká kukuřice, ale také uzenina).

Skladování: Po otevření spotřebujte do 5 dnů. Uchovejte při teplotě do.+ 8° C.

Návod k použití: Polotvrdý sýr vhodný k rozpečení.

Adresa výrobce: ENTREMONT ALLIANCE, B.P. 29, 25FAUBOURG DES BALMETTES, ANNECY-FRANCE, 740 00

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 24 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 7 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Tuk v sušině48 %
Sušina min.53 %
Mléko
Jedlá sůl
Mlékárenské kultury
Konzervant kůry
E235 - Natamycin

Alergeny

Mléko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1427 kJ/344 kcal
Tuky28 g
z toho nasycené mastné kyseliny19 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny23 g
Sůl1.75 g
Vláknina g