

Rohlik.cz Chorizo Ibérico Bellota
cca 100 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý nářez z Rohlíku, který svou kvalitou uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky a svými obaly zase odpovědnost vůči přírodě.
Chorizo serrano je tradiční španělská uzenina vyrobená z vepřového masa plemene Ibérico Bellota. Základem choriza je vždy vepřové maso v kombinaci s lehce zauzenou paprikou a česnekem. Salám je následně sušen po dobu 70 dní.
Díky dlouhému zrání a kombinaci výrazného koření a zauzené papriky má chorizo Bellota jemnou pikantní chuť s delším zakončením. Vyznačuje se také paprikovým aroma s kořeněnými tóny, charakteristická barva je pro něj cihlová.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Chorizo si můžete vychutnat samotné jako tapas v kombinaci s čerstvě křupavou bagetkou a kvalitním červeným vínem. Ideální také jako součást pokrmů, neboť jim dokonale podtrhne chuť.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 7 °C.
Výrobce
Redondo Iglesias
Av. Reial Monestir Sta. María de Poblet
Vía de Servicio A-3 68
46930 Quart de Poblet, Valencia
Španělsko
Kam s obalem?