
Van Breukelen Kaas
Van Breukelen Kaas Ovčí sýr mladý 8 týdnů výkroj
cca 120 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Holandský ovčí polotvrdý sýr vyzrálý 8 týdnů s jemným ovčím aroma i chutí.
Vyzkoušejte tento holandský sýr vyrobený z toho nejlepšího ovčího mléka. Oproti jižanským španělským ovčím sýrům je mnohem jemnější, je lehce nasládlý a krémový, a vychutnají si ho i ti, kterým jinak ovčí mléko a produkty nevoní.
Pokud v nákupní tašce objevíte sýr ve tvaru válečku, máte rozhodně důvod k oslavě – vyšlo na vás totiž tzv. srdce sýra, tedy prostředek sýrového bochníku, ze kterého výrobci při ochutnávkách vykrajují právě ty nejchutnější a nejvyzrálejší porce.
Použití
Tímto mladým ovčím sýrrm můžete skvěle doplnit jakékoliv výraznější těstoviny, třeba s lanýži nebo s hříbky či jinými houbami. Dodá vašemu pokrmu tu správnou tečku a díky své krátké době zrání se v teplých pokrmech bude tak akorát roztékat. Anebo si ho vychutnejte jen tak se sklenkou oblíbeného vína.
O výrobci
Holandská společnost Van Breukelen Kaas má lásku k sýrům zakódovanou již ve svém jméně. Přes 60 let se věnují výrobě, zrání a exportování svých holandských sýrových specialit do celého světa, a můžete se spolehnout na to, že jejich výrobky patří k těm nejchutnějším. Ve vlastních zracích místnostech dohlíží na to, aby z jejich sídla v srdci Holandska odjížděly do světa jen ty nejlepší kousky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–7 °C.
Upozornění
Povrchová vrstva není určena ke konzumaci.
Výrobce
Van Breukelen Kaas
Gildenweg 9
3449 HT Woerden
Nizozemsko
Trvanlivost
Složení
Ovčí pasterované mléko | |
Mléčné startovací kultury | |
Syřidlo | |
Jedlá sůl | |
Sušina | 60 % |
Tuk v sušině | 50 % |
Konzervant natamycin v povrchové vrstvě. Povrchová vrstva není ke konzumaci. |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1624 kJ/391 kCal |
Tuky | 31.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19.4 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 24 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |