
Yamasa
Yamasa Tamari bezlepková sójová omáčka
500 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výtečná Tamari omáčka bez lepku.
Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech.
Použití
Sójová omáčka se využívá při přípravě sushi, k dochucení asijských stir-fry pokrmů, polévek, salátů, při přípravě omáček i marinád. Ochutit s ní můžete maso, zeleninu i ryby.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba,
Japonsko
Složení
Voda | |
Sojové boby | 30 % |
Sůl | |
Alkohol |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 382 kJ/91 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 9.2 g |
z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 16.3 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |