

Rohlik.cz
Rohlíkova Ciabatta
250 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Xtra cena:
42,41 Kč
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Tradiční italské pšeničné pečivo, vyrobeno z dlouhozrajícího těsta, s vlhkostí až 75 %. Těsto se během zrání třikrát ručně překládá.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ciabattu si můžete vychutnat ke snídani nebo ke svačině.
Skladování
Skladujte v suchu a mimo působení přímého slunečního záření.
Výrobce
Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
PŠENIČNÁ mouka 52 %, pitná voda, stabilní kvas 2,5 % [voda, PŠENIČNÁ mouka, JEČNÁ mouka, sůl jedlá, sušený PŠENIČNÝ kvas (PŠENIČNÁ mouka, voda, startovací kultura), startovací kultura], stabilizátor [PŠENIČNÝ LEPEK, ŽITNÁ mouka, sušená šťáva z aceroly, enzym (LEPEK)], pekařské droždí, olivový olej, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), pekařská směs [JEČNÁ mouka sladová, dextróza, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou; cukr, PŠENIČNÁ mouka, emulgátor: mono- a digyceridy mastných kyselin; kypřicí látky: difosforečnany, hydrogenuhličitan sodný; emulgátor: lecitin (řepka); enzymy (obsahují LEPEK), látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová; aroma].
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1254 kJ/296 kCal |
| Tuky | 3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
| Sacharidy | 55 g |
| z toho cukry | 1.7 g |
| Bílkoviny | 11 g |
| Sůl | 1.4 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Může obsahovat stopy: |
| Vejce |
| Sójové boby |
| Mléko |
| Skořápkové plody |
| Sezamová semena |